Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen US304 Braided USB-C to Lightning Cable 18W Μαύρο 2m (60761)

16,47€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4822
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4822
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Καλώδιο Ugreen US304 με υποδοχές Lightning - USB-C 2.0, πιστοποίηση MFi, μήκους 2 m

Απολαύστε αποτελεσματική φόρτιση για το iPhone σας και αξιόπιστη σύνδεση με άλλες συσκευές. Επιλέξτε το καλώδιο Ugreen US304, το οποίο συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με τη στιβαρή κατασκευή. Η γρήγορη μεταφορά δεδομένων (έως 480 Mb/s) καθιστά το καλώδιο ιδανική λύση τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Υλικά υψηλής ποιότητας εγγυώνται μακροχρόνια χρήση χωρίς φόβο φθοράς ή ζημιάς. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του καλωδίου Ugreen US304: Επιτρέπει τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Το καλώδιο Ugreen US304 μεταδίδει δεδομένα με ταχύτητες έως και 480 Mb/s. Φορτίζει με υψηλή απόδοση. Με μέγιστο ρεύμα 3 A, το καλώδιο εξασφαλίζει αποτελεσματική και ασφαλή φόρτιση των συσκευών σας.

Εγγυάται απρόσκοπτη λειτουργία με iPhone και προστασία υλικού. Το καλώδιο είναι πιστοποιημένο MFi, το οποίο αποτελεί επίσημη επιβεβαίωση συμβατότητας με συσκευές Apple. Εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό TPE, νάιλον και κράμα αλουμινίου, επομένως είναι ανθεκτικό στην κάμψη και τη φθορά. Επιτρέπει άνετη χρήση σε διάφορες συνθήκες.

Το μήκος καλωδίου 2 μέτρων είναι ιδανικό τόσο για το σπίτι όσο και για την εργασία. Προσδιορισμός: Μάρκα: Ugreen Μοντέλο: US304 Συνδέσεις: USB-C Αστραπή Πρότυπο USB: USB 2.0 Μεταφορά δεδομένων: έως 480 Mb/s Μέγιστο ρεύμα: 3 A Πιστοποίηση MFi: ναι Υλικό: TPE + νάιλον + κράμα αλουμινίου Μήκος καλωδίου: 2 m Γκρι χρώμα Αστραπιαία μεταφορά δεδομένων Το καλώδιο Ugreen US304 αποτελεί εγγύηση ταχύτητας και αποτελεσματικότητας. Με ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 480 Mb/s, καθίσταται αναντικατάστατο στην καθημερινή χρήση ή στην εργασία, όπου ο χρόνος είναι εξαιρετικά σημαντικός. Είτε πρόκειται για μεταφορά φωτογραφιών, βίντεο ή μεγάλων αρχείων - όλα γίνονται εν ριπή οφθαλμού.

Απρόσκοπτη συμβατότητα με πιστοποίηση MFi Το πιστοποιητικό MFi (Made for iPhone/iPad) είναι μια υπόσχεση για απρόσκοπτη λειτουργία του καλωδίου Ugreen US304 με τις συσκευές Apple σας. Χάρη σε αυτό το πιστοποιητικό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το καλώδιο έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από την Apple, γεγονός που εξασφαλίζει συμβατότητα και ασφάλεια για τις συσκευές σας.

Καλώδιο Ugreen US304 υψηλής απόδοσης Με μέγιστη ένταση 3 A, μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας γρήγορα και με ασφάλεια. Ξεχάστε τη μεγάλη αναμονή για να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία. Αυτή είναι μια ιδανική λύση για όσους εκτιμούν την αποτελεσματικότητα και δεν θέλουν να χάνουν χρόνο. Ugreen US304 από ανθεκτικά υλικά Κατασκευασμένο από συνδυασμό TPE, νάιλον και κράματος αλουμινίου, το καλώδιο Ugreen US304 είναι ανθεκτικό στις καθημερινές προκλήσεις, όπως η κάμψη και η συστροφή. Αυτή η ανθεκτικότητα μεταφράζεται σε μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συχνή αντικατάσταση του καλωδίου.

Πρακτικότητα και άνεση χάρη στο μήκος των 2 μέτρων Το μήκος των 2 μέτρων είναι ένας τέλειος συμβιβασμός μεταξύ λειτουργικότητας και άνεσης χρήσης. Το καλώδιο Ugreen US304 παρέχει αρκετό χώρο για την ελεύθερη χρήση της συσκευής κατά τη φόρτιση. Ιδανικό για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή ενώ ταξιδεύετε - όπου το χρειάζεστε περισσότερο.