Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen US122 USB-B USB-A 2.0 printer cable 15m - black 10362

19,61€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4777
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4777
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Καλώδιο εκτυπωτή Ugreen US122 USB-B USB-A 2.0 15m - μαύρο

Το καλώδιο Ugreen US122 σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε συσκευή με θύρα USB-B. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ελεύθερα εκτυπωτή ή σαρωτή. Έχει μήκος 15 μέτρα, επομένως θα λειτουργήσει τέλεια ακόμα και στα μεγαλύτερα δωμάτια. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του καλωδίου Ugreen US122: Παρέχει εμβέλεια έως 15 μέτρα. Το καλώδιο σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ελεύθερα τον εκτυπωτή ή τον σαρωτή οπουδήποτε στο δωμάτιο.

Το ενσωματωμένο chipset εγγυάται εξαιρετική ποιότητα σήματος. Εγγυάται ομαλή επικοινωνία με τη συσκευή, χωρίς παρεμβολές ή πτώσεις στην ποιότητα του σήματος. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη φθορά και τη φθορά. Το καλώδιο Ugreen US122 θα σας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια χωρίς να ανησυχείτε για την αντοχή του. Επιτρέπει την ευελιξία στη λειτουργία. Εξασφαλίζει συμβατότητα με συσκευές με λειτουργικά συστήματα Windows, Mac OS και Linux. Εγγυάται υψηλή απόδοση. Το καλώδιο εκτυπωτή Ugreen US122 έχει εύρος ζώνης έως και 480 Mb/s.

Προσδιορισμός:

Μάρκα: Ugreen

Μοντέλο: US122

Συνδέσεις: USB-A (αρσενικό) USB-B (αρσενικό)

Εύρος ζώνης: 480 Mbps

Μήκος καλωδίου: 15 m

Υλικό: PVC Μαύρο χρώμα

Υψηλή ευελιξία και άνεση χρήσης

Το καλώδιο μήκους 15 μέτρων παρέχει μεγάλη ελευθερία στη διάταξη των συσκευών. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε άνετα έναν εκτυπωτή ή σαρωτή οπουδήποτε στο δωμάτιο. Εξαιρετική ποιότητα σήματος Το ενσωματωμένο chipset εγγυάται αξιόπιστη επικοινωνία με τη συσκευή. Εξασφαλίζει ομαλή μετάδοση δεδομένων χωρίς διακοπές ή πτώσεις στην ποιότητα του σήματος. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι συσκευές σας θα λειτουργούν αποτελεσματικά και αποτελεσματικά. Αντοχή στη φθορά και τη φθορά Το καλώδιο Ugreen US122 είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη φθορά και τη φθορά.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια χωρίς να χάσει την ποιότητα του σήματος. Ευέλικτη συμβατότητα Λειτουργεί με Windows, Mac OS και Linux. Ανεξάρτητα από το ποιο λειτουργικό σύστημα προτιμάτε, το καλώδιο Ugreen US122 θα λειτουργεί ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Γρήγορη μετάδοση δεδομένων Το καλώδιο Ugreen US122 εξασφαλίζει γρήγορη και αποτελεσματική μετάδοση δεδομένων. Έχει απόδοση έως και 480 Mb/s.