Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen Καλώδιο Ήχου 3.5mm male - Lightning male 1m (70509)

14,30€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-3440
Κωδικός Προμηθευτή : 06-3440
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα ήχου. Το καλώδιο Lightning to AUX 3,5 mm με τσιπ MFi πιστοποιημένο από την Apple σάς επιτρέπει να συνδέετε άνετα το smartphone σας με ακουστικά ή ραδιόφωνο αυτοκινήτου. Υποστηρίζει συχνότητες δειγματοληψίας έως και 48 kHz και προσφέρει κρυστάλλινο ήχο.

Είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό στις φθορές. Τώρα μπορείτε να ακούτε άνετα μουσική εν κινήσει, στο σπίτι ή στη βόλτα. Το καλώδιο US315 σάς επιτρέπει να συνδέσετε το iPhone ή το iPad σας με ακουστικά και με ρυθμό δειγματοληψίας έως και 48 kHz, προσφέρει φανταστική ποιότητα ήχου.

Μπορείτε επίσης να το συνδέσετε στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε ελεύθερα την πλοήγηση και να μην χάνετε ποτέ το δρόμο σας. Ο εμαγιέ χάλκινος αγωγός του καλωδίου εξασφαλίζει αξιόπιστη σύνδεση και η πολλαπλή θωράκιση συμβάλλει στη μείωση έως και 98% του θορύβου.

Επιπλέον, τα περιβλήματα βυσμάτων αλουμινίου, οι ενισχυμένοι σύνδεσμοι και η νάιλον πλέξη καθιστούν το US315 εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό στη φθορά.


ProducerUGREEN
ModelUS315
TypeLightning to AUX 3.5mm
Length1m
MaterialAluminum + nylon braid
CoreEnameled copper