Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen Holder for Smartphone LP247 White 80704

5,19€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4812
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4812
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Ugreen LP247 stand - λευκό Ρυθμιζόμενη και γενική βάση για τηλέφωνο ή tablet.

Η σταθερή κατασκευή παρέχει χώρο για συσκευές με διαγώνιο 4 - 7,9 ίντσες. Η βάση Ugreen LP247 είναι πλήρως ρυθμιζόμενη και το συμπαγές της μέγεθος εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης χρήσης. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της βάσης Ugreen LP247: Παρέχει χώρο για συσκευές με διαγώνιο 4 - 7,9 ίντσες . Ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά τηλέφωνα και tablet. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το ύψος και τη γωνία της οθόνης. Είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος και ξεδιπλώνεται σε μέγιστη γωνία 90 μοιρών. Διαθέτει καλύμματα σιλικόνης που προστατεύουν το τηλέφωνο από γρατσουνιές.

Διαθέτει αντιολισθητικά μαξιλαράκια στη βάση και στη θήκη του τηλεφώνου ή του tablet. Σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε κατά τη φόρτιση του τηλεφώνου σας. Διαθέτει ειδική οπή που παρέχει χώρο για το καλώδιο του φορτιστή. Το συμπαγές μέγεθος καθιστά εύκολη τη μεταφορά. Η αναδιπλωμένη βάση καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Μπορεί εύκολα να χωρέσει σε τσαντάκι ή σακίδιο. Προσδιορισμός: Μάρκα: Ugreen Μοντέλο: LP247 Διαστάσεις : 11 x 8,5 x 3 cm (μετά το δίπλωμα), ύψος 9,5 - 12,5 cm Υλικό: ABS άσπρο χρώμα Ρυθμιζόμενο ύψος και γωνία κλίσης Η βάση Ugreen LP247 σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε με ακρίβεια το ύψος και τη γωνία κλίσης.

Παρέχει τη βέλτιστη ρύθμιση για τη συσκευή σας. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ελεύθερα το τηλέφωνο ή το tablet σας χωρίς υπερβολική πίεση στα μάτια και το λαιμό σας. Προστατευτικά επιθέματα σιλικόνης Το τηλέφωνο προστατεύεται τέλεια από γρατσουνιές και μηχανικές βλάβες. Τα αντιολισθητικά μαξιλαράκια εγγυώνται μακροχρόνια άνεση χρήσης. Δυνατότητα φόρτισης κατά τη χρήση Ένα πρακτικό άνοιγμα στο κάτω μέρος της βάσης σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ακόμα και κατά τη φόρτιση. Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τη λειτουργικότητα ούτε για μια στιγμή - το περίπτερό μας σας δίνει απόλυτη ελευθερία. Συμπαγής και φορητός σχεδιασμός U green stand Το LP247 είναι ο τέλειος σύντροφος όταν ταξιδεύετε, στο γραφείο ή στο σπίτι.

Θα χωρέσει σε οποιοδήποτε σακίδιο, τσαντάκι ή βαλίτσα.