Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen HD140 HDMI 2.1 Cable HDMI male - HDMI male 5m Μαύρο 80405

25,89€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-3047
Κωδικός Προμηθευτή : 06-3047
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Απολαύστε εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Το καλώδιο UGREEN HD140 HDMI 2.1 σάς επιτρέπει να προβάλλετε βίντεο 8K. Υποστηρίζει δυναμικό HDR και eARC.

Η ταχύτητα μετάδοσής του φτάνει έως και τα 48Gbps. Είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό στις φθορές. Η διεπαφή HDMI2.1 σάς επιτρέπει να παρέχετε την υψηλότερη ποιότητα εικόνας. Με ανάλυση 8K / 60Hz, δεν θα χάσετε ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια. Το καλώδιο υποστηρίζει επίσης δυναμικό HDR, το οποίο εγγυάται ζωντανά, καθαρά χρώματα τόσο σε φωτεινές όσο και σε σκοτεινές περιοχές. Όταν παρακολουθείτε ταινίες και παίζετε παιχνίδια, δεν είναι μόνο σημαντικό να έχετε εξαιρετική ποιότητα εικόνας, αλλά και κρυστάλλινο ήχο για να βελτιώσετε τη βύθιση. Το καλώδιο HD140 υποστηρίζει eARC και QMS, ώστε να απολαμβάνετε φυσικό ήχο και απίστευτο πλούτο λεπτομέρειας. Το καλώδιο είναι συμβατό με τις πιο δημοφιλείς συσκευές εξοπλισμένες με θύρες HDMI.

Μπορείτε εύκολα να το συνδέσετε στο φορητό υπολογιστή ή την κονσόλα σας PS3, PS4 ή Nintendo Switch. Ταιριάζει επίσης σε τηλεοράσεις, προβολείς και Apple TV. Λειτουργεί επίσης με συσκευές με διασύνδεση HDMI 2.0 ή 1.4.

Επιλέξτε στιβαρότητα και ανθεκτικότητα.

Το καλώδιο είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που του δίνουν απίστευτη αντοχή. Είναι ανθεκτικό σε κάμψη, τράβηγμα, φθορά και ζημιές. Η βαμβακερή πλεξούδα, οι επινικελωμένοι σύνδεσμοι και η επίστρωση PVC σημαίνουν ότι μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα.


BrandUGREEN
ModelHD140
HDMI version2.1
Resolution8K/60Hz, 4K/120Hz
Transmission rateUp to 48Gbps
CoreTinned copper
ShieldingAluminum foil + braid + ground wire
ShellCotton braid + PVC
ConnectorsNickel plated
Length5m
ColorBlack