Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen CM678 USB HD webcam - gray 15728

28,40€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4884
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4884
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Ugreen CM678 USB HD κάμερα web - γκρι

Η κάμερα web Ugreen CM678 εγγυάται εξαιρετική ποιότητα της τηλεδιάσκεψης και των εγγραφών σας. Χάρη στην τεχνολογία Full HD 1080p, κάθε λεπτομέρεια θα είναι τέλεια ορατή. Η αυτόματη διόρθωση χαμηλού φωτισμού διασφαλίζει ότι η εικόνα είναι πάντα φωτεινή, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Τα διπλά μικρόφωνα εξαλείφουν τον περιττό θόρυβο, εξασφαλίζοντας καθαρό ήχο. Η εστίαση του φακού διασφαλίζει ότι η εικόνα είναι πάντα σταθερή και ευκρινής. Η ευρεία γωνία θέασης 85 μοιρών σάς επιτρέπει να χωρέσετε περισσότερα άτομα στη λήψη, ενώ η περιστροφή 360 μοιρών και οι τρεις επιλογές εγκατάστασης προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία και ευκολία. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της κάμερας web Ugreen CM678: Οι εγγραφές και οι βιντεοκλήσεις σας θα είναι υψηλής ποιότητας.

Η κάμερα παρέχει ποιότητα βίντεο Full HD 1080p. Είναι ιδανικό για άβολες συνθήκες. Διαθέτει δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα και διορθώνει αυτόματα για συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη γωνία θέασης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η κάμερα έχει ρύθμιση 360 μοιρών. Δεν απαιτείται εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης. Χαρακτηρίζεται από ευρεία συμβατότητα χάρη στη λειτουργία plug and play Παρέχει ευελιξία και άνεση στη χρήση. Προσφέρει τρεις τύπους εγκατάστασης: σε τραπέζι, σε τρίποδο ή τοποθετημένο στο επάνω μέρος του υπολογιστή.

Προσδιορισμός:

Μάρκα: Ugreen

Μοντέλο: CM678

Ανάλυση: Full HD (1920×1080)

Τύπος υποδοχής: USB-A (αρσενικό)

Ενσωματωμένο μικρόφωνο: ναι

Ρυθμιζόμενο: ναι

Μήκος καλωδίου: 2 m

Υλικό: πλαστικό

Γκρι χρώμα

Ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας σε Full HD Η τεχνολογία Full HD 1080p στην κάμερα Ugreen CM678 σάς επιτρέπει να αποτυπώνετε κάθε λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας επαγγελματική ποιότητα εικόνας κάθε φορά. Είτε διεξάγετε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση είτε θέλετε απλώς να συνομιλήσετε με φίλους, το Ugreen CM678 διασφαλίζει ότι θα εμφανιστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φωτεινή εικόνα ακόμα και στη σκιά Η αυτόματη διόρθωση φωτός προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της κάμερας σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας φωτεινές και καθαρές εικόνες ακόμη και σε δωμάτια με κακό φωτισμό. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι βιντεοδιασκέψεις και οι εγγραφές σας θα φαίνονται πάντα επαγγελματικές, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Καθαρός ήχος χάρη στα διπλά μικρόφωνα Η κάμερα web Ugreen CM678 είναι εξοπλισμένη με δύο μικρόφωνα υψηλής ποιότητας που εγγυώνται ότι η φωνή σας θα ακούγεται φυσική και καθαρή, χωρίς παραμόρφωση.

Η τεχνολογία μείωσης θορύβου εξαλείφει αποτελεσματικά τους ανεπιθύμητους ήχους φόντου, επιτρέποντας την ομαλή και καθαρή επικοινωνία. Σταθερότητα και ακρίβεια εικόνας Ο σταθερός φακός εστίασης της κάμερας Ugreen CM678 διασφαλίζει ότι η εικόνα είναι πάντα ευκρινής και σταθερή. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να εστιάσετε γρήγορα και με ακρίβεια στους ανθρώπους, δημιουργώντας σταθερές και λεπτομερείς εικόνες χωρίς την ανάγκη χειροκίνητων προσαρμογών. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε δυναμικές καταστάσεις όπως η διαδικτυακή διδασκαλία ή παρουσιάσεις. Ευρεία γωνία θέασης και ευέλικτες ρυθμίσεις Η κάμερα Ugreen CM678 έχει ευρεία γωνία θέασης 85 μοιρών - ιδανική λύση για ομαδικές συναντήσεις και οικογενειακές βιντεοκλήσεις. Επιπλέον, η ρύθμιση 360 μοιρών και οι τρεις επιλογές εγκατάστασης (σε επιτραπέζιο, τρίποδο ή οθόνη) προσφέρουν μεγάλη άνεση, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη θέση της κάμερας σε οποιαδήποτε κατάσταση.