Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen CM662 USB 3.0 switch 2-in-4 switch + 2x USB-A cable - black 15705

41,35€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4880
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4880
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Ugreen CM662 USB 3.0 2-in-4 διακόπτης + 2x καλώδιο USB-A - μαύρο

Ο διακόπτης Ugreen CM662 USB 3.0 είναι μια αξιόπιστη συσκευή που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ δύο υπολογιστών, διατηρώντας παράλληλα υψηλή απόδοση και συμβατότητα με μια ποικιλία συσκευών. Η γρήγορη μεταφορά δεδομένων έως και 5 Gb/s σάς επιτρέπει να αντιγράφετε και να μοιράζεστε αρχεία άμεσα. Η ευκολία χρήσης χάρη στο κουμπί στο περίβλημα και το τηλεχειριστήριο κάνει τη διαχείριση σύνδεσης απλή και διαισθητική. Χάρη στην ευρεία συμβατότητα με λειτουργικά συστήματα και τη λειτουργία Plug & Play, η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση αμέσως μετά τη σύνδεση, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης πρόσθετων προγραμμάτων οδήγησης. Τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του διακόπτη Ugreen CM662: Παρέχει άμεση πρόσβαση σε αρχεία και αποτελεσματική εργασία με απαιτητικές συσκευές. Διαθέτει γρήγορη μεταφορά δεδομένων έως και 5 Gb/s. Διευκολύνει τη διαχείριση των κλήσεων χωρίς περιττές επιπλοκές. Είναι εύκολο στη χρήση χάρη στο κουμπί και το τηλεχειριστήριο. Σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα ευρύ φάσμα περιφερειακών συσκευών. Έχει πλήρη συμβατότητα με θύρες USB-A και USB-C. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα πρόγραμμα οδήγησης για να το λειτουργήσετε - χάρη στη λειτουργία Plug & Play και την ευρεία συμβατότητα με λειτουργικά συστήματα. Ταιριάζει τέλεια σε σύγχρονους χώρους εργασίας. Έχει κομψό μαύρο σχέδιο.

Προσδιορισμός:

Μάρκα: Ugreen

Μοντέλο: CM662

Τύπος σύνδεσης: 3 x USB-A (θηλυκό) USB-C (θηλυκό)

Πρότυπο USB: 3.0 Ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων: έως 5 Gb/s

Υλικό: πλαστικό Μαύρο χρώμα

Περιλαμβάνεται: 1x διακόπτης Ugreen CM662 1x τηλεχειριστήριο 2x καλώδιο USB-A (1,5 m) Γρήγορη μεταφορά δεδομένων Ο διακόπτης Ugreen CM662 προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 5 Gb/s. Σας επιτρέπει να αντιγράφετε γρήγορα μεγάλα αρχεία, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας όταν εργάζεστε, για παράδειγμα, με φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης ή μεγάλα σύνολα δεδομένων. Η ταχύτητα εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία και εξαλείφει το χρόνο διακοπής λειτουργίας που σχετίζεται με τη μεταφορά δεδομένων. Έλεγχος στα χέρια σας Χάρη στο κουμπί στο περίβλημα και στο τηλεχειριστήριο, ο διακόπτης Ugreen CM662 είναι πιο εύχρηστος. Μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ υπολογιστών, μεγιστοποιώντας την απόδοση της εργασίας σας. Αυτή η δυνατότητα παρέχει ευκολία και εξοικονομεί χρόνο, ειδικά σε πολύπλοκα περιβάλλοντα εργασίας. Συνδέσεις γενικής χρήσης Με τρεις θύρες USB-A και μία θύρα USB-C, ο διακόπτης Ugreen CM662 παρέχει ευελιξία στη σύνδεση. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε γρήγορα και εύκολα περιφερειακά μεταξύ δύο υπολογιστών. Είναι ένα ιδανικό εργαλείο για περιβάλλοντα πολλαπλών εργασιών όπου απαιτείται ευελιξία στη διαχείριση υλικού. Ευρεία συμβατότητα με συστήματα Η ευρεία συμβατότητα του διακόπτη CM662 με λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Linux και Mac εγγυάται απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε διάφορα περιβάλλοντα εργασίας.

Το Plug & Play απλοποιεί περαιτέρω τη διαδικασία εγκατάστασης εξαλείφοντας την ανάγκη εγκατάστασης πρόσθετων προγραμμάτων οδήγησης. Στυλ και λειτουργικότητα σε ένα Ο διακόπτης Ugreen CM662 δεν διακρίνεται μόνο για τη μοναδική του λειτουργικότητα, αλλά και για τον σχεδιασμό που ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική των σύγχρονων χώρων εργασίας. Συνδυάζει τεχνολογία και εμφάνιση, εξασφαλίζοντας όχι μόνο αποτελεσματικότητα, αλλά και προσθέτοντας κομψότητα σε κάθε χώρο.