Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen CM511 USB-C Docking Station με HDMI 4K Ασημί (60383)

30,45€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-3247
Κωδικός Προμηθευτή : 06-3247
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Επεκτείνετε τις δυνατότητες του υπολογιστή ή του φορητού υπολογιστή σας. Ο πολυλειτουργικός προσαρμογέας UGREEN CM511 προσφέρει έως και 6 χρήσιμες θύρες - 3 θύρες USB3.0, θύρα HDMI και υποδοχές για κάρτες SD και micro SD. Η συσκευή σας επιτρέπει να προβάλλετε βίντεο 4K εξαιρετικής ποιότητας και να μεταφέρετε αρχεία με ταχύτητες έως και 5 Gbps. Διακρίνεται επίσης για την καθολική συμβατότητα, το συμπαγές μέγεθος και τον στιβαρό σχεδιασμό του. Δείτε ταινίες στη μεγάλη οθόνη και μην χάσετε ούτε μια λεπτομέρεια.

Ο προσαρμογέας είναι εξοπλισμένος με θύρα HDMI που σας επιτρέπει να προβάλλετε βίντεο 4K / 60Hz. Τα πλούσια, ζωντανά χρώματα και ο εκπληκτικός πλούτος των λεπτομερειών θα σας επιτρέψουν να βυθιστείτε ακόμα περισσότερο στον κόσμο του αγαπημένου σας τίτλου! Το laptop σας δεν έχει υποδοχή κάρτας μνήμης; Κανένα πρόβλημα! Ο προσαρμογέας CM511 προσφέρει 2 - μία για κάρτα SD και μία για κάρτα micro SD. Επιτρέπει επίσης την ταυτόχρονη ανάγνωση και εγγραφή δεδομένων με ταχύτητα έως 104MB/s. Με το UGREEN θα κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολη και θα εξοικονομήσετε χρόνο! Δεν χρειάζεται πλέον να χάνετε πολύτιμο χρόνο περιμένοντας τη μεταφορά των αρχείων σας. Ο προσαρμογέας υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 5 Gbps. Τώρα όλες οι σημαντικές φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα ή τραγούδια σας θα βρίσκονται στον προορισμό τους σε ελάχιστο χρόνο.

Ο προσαρμογέας είναι συμβατός με τις πιο δημοφιλείς συσκευές. Μπορείτε να το συνδέσετε με επιτυχία στον υπολογιστή, το φορητό υπολογιστή, το tablet και το smartphone σας, για παράδειγμα. Λειτουργεί με iOS, Windows και Chrome OS. Τα προβλήματα συμβατότητας θα γίνουν μόνο μια δυσάρεστη ανάμνηση! Χρησιμοποιήστε τη λειτουργικότητα του προσαρμογέα όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και, για παράδειγμα, στη δουλειά ή στις διακοπές. Η συσκευή είναι εξαιρετικά ελαφριά και συμπαγής οι διαστάσεις της είναι περίπου 114x33x12mm. Μπορείτε εύκολα να το χωρέσετε στην τσάντα ή το σακίδιό σας και να το πάρετε μαζί σας όπου το χρειάζεστε!


BrandUGREEN
ModelCM5111
DimensionsAbout 114x33x12mm
Ports3x USB3.0, HDMI, SD card slot, micro SD card slot
ColorGray
Transmission speedUp to 5Gbps
Memory card read / write speedUp to 104MB/s
Resolution4K / 60Hz