Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen Case Box for Nintendo Switch and Accessories 26 cm x 12 cm x 4 cm black (LP174 50974)

6,43€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4353
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4353
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Ugreen Case Box για Nintendo Switch και αξεσουάρ 26 cm x 12 cm x 4 cm (LP174 50974)

Θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας την κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών Nintendo και τα αξεσουάρ σας; Ή μήπως θέλετε να το αποθηκεύσετε με ασφάλεια όταν δεν το χρησιμοποιείτε; Η θήκη Ugreen που έχει σχεδιαστεί για το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό gadget θα σας βοηθήσει σε αυτό. Εύχρηστο, ιδανικά κατασκευασμένο, κατασκευασμένο από συμπαγή υλικά, είναι εύκολο στη μεταφορά και πολύ άνετο.

Τέλεια προστασία κονσόλας Για βέλτιστη προστασία των συσκευών που μεταφέρονται, η τσάντα είναι κατασκευασμένη από δύο στρώσεις. Από μέσα έχει μαλακό και ανθεκτικό σε κραδασμούς αφρό που προστατεύει την κονσόλα από χτυπήματα, γρατσουνιές ή χτυπήματα, ειδικά από το κάτω μέρος. Το αυλάκι στο εσωτερικό της θήκης ταιριάζει τέλεια στην κονσόλα και το dock, η λαβή με το χειριστήριο και το τροφοδοτικό, κρατάει σταθερά, δεν κινείται και δεν πιέζει. Ένα σημαντικό στοιχείο ολόκληρης της δομής είναι το προστατευτικό κάλυμμα από σκληρά υλικά EVA και UPC.

Είναι πολύ ισχυρό και ανθεκτικό, μπορεί να αποτρέψει τη ζημιά στην κονσόλα σε περίπτωση κρούσεων και μεγάλων διαφορών πίεσης κατά τη μεταφορά. Το υλικό είναι άοσμο και φιλικό προς το περιβάλλον. Αρκετά ασφαλές στη χρήση.