Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen Cable DisplayPort male - DisplayPort male 5m (10213)

9,14€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4479
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4479
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Καλώδιο Ugreen DP102 με υποδοχές DisplayPort - DisplayPort (αρσενικό-αρσενικό), μήκους 5 m - μαύρο

Το καλώδιο Ugreen DP102 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού περιβάλλοντος εργασίας ή οικιακής ψυχαγωγίας. Οι υποδοχές DisplayPort παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου. Αυτή είναι μια ιδανική λύση για άτομα που αναζητούν μια αξιόπιστη και αποτελεσματική σύνδεση για τη μετάδοση δεδομένων υψηλής ανάλυσης. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του καλωδίου Ugreen DP102: Μεταδίδει την εικόνα σε υψηλή ποιότητα. Το καλώδιο Ugreen DP102 παρέχει εξαιρετικά καθαρές και σταθερές εικόνες σε ανάλυση έως και 4K, καθιστώντας το ιδανικό για επαγγελματικές εφαρμογές και ψυχαγωγία. Έχει καθολική συμβατότητα. Συνδέεται με μια ποικιλία συσκευών που διαθέτουν DisplayPort, όπως υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, οθόνες και άλλα. Είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό. Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας όπως ABS και διαθέτει επίσης επιχρυσωμένα βύσματα.

Εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Το καλώδιο Ugreen DP102 είναι ανθεκτικό σε κάμψη και τριβή, ενώ διαθέτει επίσης λύσεις που εμποδίζουν το βύσμα να πέσει έξω από τη θύρα. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική απόδοση. Προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε ομαλά χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις. Προσδιορισμός: Κατασκευαστής: Ugreen Μοντέλο: DP102 Συνδέσεις: DisplayPort (άνδρας) DisplayPort (άνδρας) Ανάλυση: 4K 30Hz Υλικό: ABS + επίχρυσος σύνδεσμος Μήκος καλωδίου: 5 m Μαύρο χρώμα Υψηλή ποιότητα εικόνας χάρη στο καλώδιο Ugreen DP102 Το καλώδιο Ugreen DP102 εγγυάται εμφάνιση εικόνας σε υψηλή ανάλυση έως και 4K, κάτι που είναι κρίσιμο, μεταξύ άλλων. για τους λάτρεις των ταινιών υψηλής ποιότητας. Η προηγμένη τεχνολογία εξασφαλίζει εξαιρετικά καθαρή και σταθερή εικόνα χωρίς παρεμβολές. Αυτό καθιστά το καλώδιο ιδανική επιλογή για όσους δεν δέχονται συμβιβασμούς στην οπτική ποιότητα. Ευέλικτη συμβατότητα Χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές και χρειάζεστε αξιόπιστη σύνδεση; Το καλώδιο Ugreen DP102 συνδέεται εύκολα με διάφορες συσκευές εξοπλισμένες με θύρα DisplayPort, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά καθολικό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και με υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και οθόνες.

Ανθεκτικό καλώδιο Ugreen DP102 Χάρη στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, το καλώδιο Ugreen DP102 παραμένει αποτελεσματικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν εκτιμάτε την ανθεκτικότητα των προϊόντων. Ο κατασκευαστής Ugreen χρησιμοποίησε ισχυρό υλικό ABS. Τα βύσματα είναι επιχρυσωμένα για καλύτερη αγωγιμότητα. Ανθεκτικότητα πάνω από όλα Το καλώδιο Ugreen DP102 έχει σχεδιαστεί για μακροχρόνια χρήση. Η ανθεκτική του κατασκευή προστατεύει από την κάμψη και την τριβή, κάτι που είναι σημαντικό στην καθημερινή χρήση. Τα βύσματα είναι εξοπλισμένα με ειδικά άγκιστρα και ένα κουμπί που κρατούν το καλώδιο στη θέση του και το εμποδίζουν να γλιστρήσει έξω από τη θύρα απαρατήρητο. Εξαιρετική απόδοση Το καλώδιο Ugreen DP102 χαρακτηρίζεται από υψηλό εύρος ζώνης, το οποίο εξασφαλίζει γρήγορη και σταθερή σύνδεση. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την ομαλή μεταφορά μεγάλων αρχείων και για τη διασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας κατά τη μετάδοση δεδομένων. Αυτό καθιστά το καλώδιο ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που απαιτούν αποτελεσματική και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων.