Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen Βάση Στήριξης Ποδηλάτου για Τηλέφωνα - Μαύρο (60548)

10,03€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4873
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4873
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Ugreen universal θήκη τηλεφώνου ποδηλάτου για τιμόνι μοτοσυκλέτας ποδηλάτου μαύρο (LP494 Μαύρο)

Κάνεις συχνά ποδήλατο ή είσαι μοτοσικλετιστής; Το gadget που παρουσιάζει η Ugreen είναι μόνο για εσάς. Μια σταθερή και σταθερή βάση στο τιμόνι είναι μια λύση που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιείτε, μεταξύ άλλων, την πλοήγηση ενώ ταξιδεύετε. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να φοβάστε να οδηγείτε πολύ γρήγορα σε ανώμαλο έδαφος - το gadget είναι αρκετά σταθερό ώστε να κρατά αποτελεσματικά το τηλέφωνό σας σε μία θέση.

Προσδιορισμός:

Μάρκα: Ugreen

Τύπος: Στήριγμα ποδηλάτου/μοτοσικλέτας

Η διάμετρος του τιμονιού στο οποίο μπορεί να στερεωθεί: 15-44mm

Συμβατότητα με τηλέφωνα: 4,7 - 6,8 ίντσες

Το σετ περιέχει: 1 x Στήριγμα ποδηλάτου/μοτοσικλέτας Βασικά χαρακτηριστικά: Κουμπί για την απελευθέρωση της κλειδαριάς στήριξης Καλύμματα τιμονιού σιλικόνης Αντιολισθητική βάση τηλεφώνου Ανθεκτικά υλικά Περιστρεφόμενο 360° Ευρύ εύρος ρύθμισης Το gadget από την Ugreen θα σας προσφέρει μεγάλη σταθερότητα του τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένο σε αυτό. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα προσαρμογής της βάσης στο τηλέφωνο - όλα χάρη στον γενικό βραχίονα που μπορεί να προσαρμοστεί σε οθόνες από 4,7 έως 6,8 ίντσες. Δεν πρέπει να φοβάστε μήπως καταστρέψετε το τηλέφωνο - υπάρχει προστασία από το ξύσιμο των γωνιών και της πλάτης. Μια μεγάλη ευκολία είναι επίσης η δυνατότητα να τοποθετείτε ελεύθερα το τηλέφωνο, και όλα αυτά χάρη στην περιστροφή 360°. Στερεή κατασκευή Η βάση θα σας επιτρέψει να το στερεώσετε εύκολα στο τιμόνι ενός ποδηλάτου ή μιας μοτοσικλέτας.

Ο δακτύλιος σφίγγεται καλά και στο εσωτερικό του χρησιμοποιείται ένα υλικό για να μην κινείται, να γλιστρήσει ή να γλιστρήσει στο πλαίσιο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να οδηγείτε ελεύθερα, χωρίς να ανησυχείτε ότι η θήκη θα στρίψει και το τηλέφωνό σας θα πέσει. Μια σειρά από προστασίες Η τοποθέτηση της θήκης τηλεφώνου είναι το πρώτο βήμα. Μόλις ο δακτύλιος βιδωθεί στο τιμόνι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε το τηλέφωνό σας στη βάση. Αφού ακούσετε ένα κλικ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο μηχανισμός έχει μπλοκαριστεί αυτόματα, χάρη στον οποίο το τηλέφωνό σας θα προστατεύεται. Εάν θέλετε να το βγάλετε, απλώς πατήστε το κουμπί και αφήστε την κλειδαριά.