Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen 3,5 mm mini jack AUX splitter adapter cable with microphone plug 20 cm black (AV141 30620)

2,53€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-2774
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

 Ugreen 3.5MM AUX MIC & AUDIO SPLITTER

Προσαρμογέας ακουστικών σε υπολογιστή

Αυτό το καλώδιο διαχωριστή ακουστικών 3,5 mm έχει σχεδιαστεί τέλεια για να συνδέει τα ακουστικά σας που διαθέτουν ξεχωριστή υποδοχή ακουστικών (CTIA) και μικροφώνου (TRS) σε υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή tablet, επιλύοντας το πρόβλημα ότι τα ακουστικά δεν μπορούν να συνδεθούν σε υπολογιστή που έχει μόνο μία υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά και το μικρόφωνο είναι συνδεδεμένα στον προσαρμογέα πριν συνδέσετε τον προσαρμογέα στον υπολογιστή, διαφορετικά δεν θα σηκώσει το μικρόφωνο.

Δύο θηλυκές θύρες

Το ένα για υποδοχή ακουστικών και το άλλο για υποδοχή μικροφώνου.

Χαλκός χωρίς οξυγόνο

Παρέχετε μέγιστη αγωγιμότητα και ανθεκτικότητα, συμπαγής σχεδιασμός για μέγιστη φορητότητα.

Ευρεία συμβατότητα

Μπορεί να συνδέσει ακουστικά (ήχο & μικρόφωνο) σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή για χρήση με εφαρμογές VOIP, όπως Skype ή προγράμματα συνομιλίας, MSN Messenger, Yahoo, Google Voice.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Για να διασφαλίσετε τη σωστή ανίχνευση υλικού, σας συνιστούμε να συνδέσετε πρώτα το εξωτερικό ακουστικό στον προσαρμογέα πριν ο προσαρμογέας συνδεθεί με τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή.
Ο αρσενικός συνδετήρας 4 πόλων των 3,5 mm είναι με πρότυπο CTIA. Εάν η θηλυκή θύρα συσκευής 3,5 mm είναι με πρότυπο OMTP, η λειτουργία μικροφώνου δεν θα λειτουργήσει.
Αυτό το καλώδιο δεν είναι συμβατό με τα αυθεντικά ακουστικά της Apple και τα Beats.