Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Storage Bag Nintendo Switch S Size UGREEN LP145 50275

12,02€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4454
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4454
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Θήκη Ugreen για Nintendo Switch και αξεσουάρ S 26,5 x 10 x 13,5 cm (50275 LP145)

 Γνωρίστε τη φορητή θήκη ταξιδιού Ugreen που έχει σχεδιαστεί για την αποθήκευση και τη μεταφορά ηλεκτρονικών αξεσουάρ με τον πιο οργανωμένο και ασφαλή τρόπο. Κατασκευασμένο από στερεά υλικά: EVA και Oxford - αδιάβροχο και απορροφητικό. Εσωτερική κατασκευή Το κάτω στρώμα της θήκης είναι επενδεδυμένο με μαλακό αφρό, χάρη στον οποίο το joy-con με το χειριστήριο και το τροφοδοτικό δεν θα γρατσουνιστεί ή θα καταστραφεί ως αποτέλεσμα της μετακίνησης. Η μπροστινή πλευρά του κεντρικού διαμερίσματος με μια ελαστική ταινία συγκρατεί την κονσόλα σταθερά και σταθερά.

Στο πίσω μέρος, ο κατασκευαστής χρησιμοποίησε μια λύση που μπορεί να χωρέσει έως και 10 κασέτες παιχνιδιών. Στο επάνω μέρος της τσάντας, υπάρχει μια δικτυωτή τσέπη με φερμουάρ που προσφέρει αρκετό χώρο για πρόσθετα joy-cons, ιμάντες joy-con, ακουστικά, καλώδια φόρτισης, μονάδες flash κ.λπ. Συμπαγές και ευρύχωρο Η τσάντα είναι μικρή σε μέγεθος και μεγάλη χωρητικότητα. Το κάλυμμα του Nintendo Switch έχει μέγεθος 260x135x88mm και κάθε διαμέρισμα και η εσωτερική τσέπη ταιριάζουν σε μέγεθος και σχήμα με το μεταφερόμενο περιεχόμενο. Τα καλύτερα υλικά Το προστατευτικό κάλυμμα σκληρού κελύφους είναι κατασκευασμένο από premium EVA και υλικό Oxford.

Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει ανθεκτικότητα και αντοχή στη συμπίεση. Ταυτόχρονα, ο μαλακός και ανθεκτικός σε κραδασμούς αφρός που χρησιμοποιείται για την επένδυση του εσωτερικού προστατεύει τη συσκευή σας από χτυπήματα και πτώσεις. Ο ρόλος του μαλακού βελούδινου εσωτερικού υλικού είναι να προστατεύει την κονσόλα (ειδικά την οθόνη της) από γρατσουνιές. Φορέστε όπως είστε πιο άνετα Χάρη στον φορητό ιμάντα μεταφοράς και το καραμπίνερ υψηλής ποιότητας, μπορείτε εύκολα να κουμπώσετε τη θήκη στο σακίδιο ή την τσάντα σας για να λύσετε τα χέρια σας και να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τον εξοπλισμό σας κατά το check-in στο αεροδρόμιο ή τις εκδρομές.