Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Professional Ugreen LP661 tripod for smartphones and cameras - black and gray 15187

31,34€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4878
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4878
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Επαγγελματικό τρίποδο Ugreen LP661 για smartphone και κάμερες

Με το τρίποδο Ugreen LP661, κάθε φωτογραφία και βίντεο αποκτά επαγγελματικό χαρακτήρα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της φωτογραφίας και του βίντεο που εκτιμούν την ποιότητα, την άνεση και την ευελιξία. Ζυγίζει μόνο 1,2 κιλά και είναι εύκολο στη μεταφορά, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ταξίδια. Μπορεί να τραβήξει πλάνα από το πλάι και σε οριζόντια λειτουργία. Η μέγιστη χωρητικότητα φορτίου του τρίποδου είναι έως και 5 κιλά, γεγονός που επιτρέπει την ασφαλή χρήση με μια μεγάλη γκάμα συσκευών: από smartphone έως κάμερες.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του τρίποδου φωτογραφιών και βίντεο Ugreen LP661: Ένα ευέλικτο gadget για πολλές ανάγκες. Το τρίποδο Ugreen LP661 σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει μια ποικιλία συσκευών: από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, μέσω GoPro, smartphone με διαγώνιο 4-7,2 ίντσες, έως προβολείς και κάμερες ασφαλείας. Ιδανικό για μια ποικιλία εφαρμογών: συνεδρίες φωτογραφιών, ζωντανή ροή και άλλες δραστηριότητες πολυμέσων. Έχει πολύ ανθεκτική κατασκευή. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, το τρίποδο είναι ελαφρύ αλλά ανθεκτικό, ιδανικό για εξωτερική χρήση. Πολύ εύκολο στην προσαρμογή. Με ρυθμιζόμενα πόδια και κεφάλι, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τη γωνία και το ύψος του τρίποδου για να τραβήξετε τέλεια οποιαδήποτε εικόνα. Ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός καθιστά εύκολη τη μεταφορά. Το τρίποδο Ugreen LP661 θα είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε φωτογράφο και κινηματογραφιστή. Εγγυάται ασφάλεια και σταθερότητα. Διαθέτει βάση 0,93 m² με περιστρεφόμενα πόδια αλουμινίου πάχους 0,8 mm.

Προσδιορισμός:

Μάρκα: Ugreen

Μοντέλο: LP661

Συμβατότητα: κάμερα, βιντεοκάμερα, smartphone, προβολέας

Υλικό: αλουμίνιο, ABS Ύψος διπλωμένου τρίποδου: 53,5 cm Ύψος του ξεδιπλωμένου τρίποδου: από 88,8 έως 175 cm

Ύψος κεντρικής στήλης: μέγιστο 31,4 cm Βάρος: 1,2 kg Χρώμα: μαύρο και γκρι Το σετ περιλαμβάνει: τσάντα μεταφοράς, αντάπτορα smartphone Ugreen LP661 τρίποδο γενικής χρήσης Το Ugreen LP661 είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για κάθε δημιουργό. Σχεδιασμένο για διάφορες συσκευές (συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, καμερών GoPro, smartphone με διαγώνιο 4-7,2 ίντσες, προβολείς και κάμερες ασφαλείας) εξασφαλίζει σταθερότητα και συμβατότητα ανεξάρτητα από τον επιλεγμένο εξοπλισμό. Η ευελιξία του ανοίγει νέες δυνατότητες για φωτογράφους και κινηματογραφιστές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξερευνήσουν δημιουργικές ιδέες. Προσαρμόστε το ύψος στις ανάγκες σας Με το τρίποδο Ugreen LP661 έχετε τον πλήρη έλεγχο του καδράρισμα και της προοπτικής. Η ρύθμιση ύψους από 88,8 έως 175 cm επιτρέπει την ακριβή προσαρμογή σε οποιαδήποτε σκηνή: από πορτρέτα έως εντυπωσιακά τοπία. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα βασικό χαρακτηριστικό κατά τη διάρκεια δυναμικών φωτογραφικών περιόδων ή των συνθηκών που αλλάζουν γρήγορα, διασφαλίζοντας ότι κάθε λήψη θα είναι τέλεια. Ασφάλεια και σταθερότητα Κάθε στοιχείο της δομής του τρίποδου Ugreen LP661 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη σταθερότητα. Μια βάση 0,93 m2, παχιά, περιστρεφόμενα πόδια και συμπαγές αλουμίνιο διασφαλίζουν ότι ο εξοπλισμός είναι ασφαλής. Είτε εργάζεστε σε ανώμαλο έδαφος είτε σε δυναμικό περιβάλλον.

Με χωρητικότητα φορτίου έως 5 κιλά, το τρίποδο Ugreen LP661 είναι έτοιμο για προηγμένες εργασίες. Είτε εργάζεστε με μια προηγμένη κάμερα είτε με ένα ελαφρύ smartphone, αυτό το τρίποδο θα παρέχει σταθερή και ασφαλή υποστήριξη. Πειραματιστείτε με την προοπτική Το τρίποδο Ugreen LP661 δεν περιορίζεται στις τυπικές λήψεις. Χάρη στη δυνατότητα λήψης λήψεων από διαφορετικές γωνίες, κάθε έργο μπορεί να αποκτήσει έναν μοναδικό χαρακτήρα. Πειραματιστείτε με την προοπτική και ανακαλύψτε νέους και δημιουργικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε το τρίποδο σας. Η λειτουργικότητα του τρίποδου Ugreen LP661 που εμπνέει Όχι μόνο σταθεροποιεί τον εξοπλισμό σας, αλλά προσφέρει επίσης μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες που διευκολύνουν την εργασία σας. Ανεξάρτητα από το αν πραγματοποιείτε επαγγελματική φωτογράφηση ή μεταδίδετε ζωντανά, το Ugreen LP661 είναι έτοιμο για κάθε πρόκληση. Επιπλέον, ζυγίζει μόνο 1,2 κιλά, επομένως είναι εύκολο να το μεταφέρετε από μέρος σε μέρος.