Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Petoneer Fresco Mini Αυτόματη Ποτίστρα/Συντριβάνι Γάτας Λευκή 1.9lt PN-110047

39,48€
Εταιρία : PETONEER
Κωδικός Προϊόντος : 06-4036
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4036
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Συντριβάνι για κατοικίδια Petoneer Fresco mini plus

Σχεδιασμένο για γάτες καθώς και για μεσαίους και μικρόσωμους σκύλους, το έξυπνο ποτό Petoneer θα εξασφαλίσει ότι δεν θα ανησυχείτε ποτέ ξανά για την καθαρότητα του νερού για τα κατοικίδια ζώα σας. Το σύστημα φιλτραρίσματος 4 σταδίων και η κυκλοφορία υγρού εμπνευσμένη από τα ορεινά ρεύματα εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια για την υγεία των κατοικίδιων σας. Ελέγξτε τη συσκευή με μια αποκλειστική εφαρμογή ή ένα πρακτικό κουμπί. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε τη συσκευή με πρόσθετα εξαρτήματα, όπως θερμάστρα, για παράδειγμα. Οι κίνδυνοι από την κατανάλωση μη αποστειρωμένου νερού Το νερό που πίνουν τα κατοικίδια ζώα σας μπορεί να φαίνεται καθαρό με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, εάν δεν έχει αποστειρωθεί σωστά, περιέχει πλήθος επικίνδυνων βακτηρίων που συχνά προκαλούν δυσάρεστες ασθένειες όπως κυστίτιδα, ουρηθρίτιδα ή εξωτερική ωτίτιδα, για παράδειγμα.

Προστατέψτε τα κατοικίδιά σας από παρόμοιους κινδύνους δίνοντάς τους να πίνουν μόνο καθαρό νερό - η πότη Petoneer Fresco Mini θα φροντίσει για αυτό για εσάς! Τέσσερις φάσεις διήθησης Το σιντριβάνι Fresco Mini προσφέρει ένα μοναδικό σύστημα φιλτραρίσματος 4 σταδίων. Το πρώτο στάδιο είναι η συγκράτηση μεγαλύτερων σωματιδίων χρησιμοποιώντας ένα ειδικό υλικό PP. Ακολουθεί διήθηση με φίλτρο KDF, στη συνέχεια το νερό κατευθύνεται μέσω φίλτρου ενεργού άνθρακα και τέλος μέσω φίλτρου ιοντοανταλλακτικής ρητίνης. Ως αποτέλεσμα, το σιντριβάνι δίνει τη δυνατότητα στα ζώα να προσφέρουν καθαρότερο νερό, απαλλαγμένο από μικρόβια, υπολείμματα και δυσάρεστες οσμές, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο ασθενειών. Παράσταση εμπνευσμένη από τη φύση Φρέσκο, καθαρό νερό που σχεδόν αμέσως θυμίζει ένα ορεινό ρέμα; Το Petoneer Fresco Mini το κάνει δυνατό! Η κυκλοφορία του υγρού στο ποτό έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί καλύτερα τη δίψα του κατοικίδιου ζώου σας και να παρέχει απίστευτη ανανέωση. Αυτό κάνει τα κατοικίδιά σας να πίνουν νερό και να απολαμβάνουν εξαιρετική υγεία. Φώτα LED Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με παράθυρο που σας επιτρέπει να ελέγχετε τη στάθμη του νερού. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό συνεχώς. Ο έξυπνος αισθητήρας της Fresco Mini θα το κάνει για εσάς! Χάρη σε αυτό, ειδικά LED θα σας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη στάθμη του νερού στο δοχείο. Θα σας υπενθυμίσουν επίσης πότε είναι ώρα να αλλάξετε το φίλτρο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας έχει πάντα πρόσβαση σε ένα φρέσκο και καθαρό ποτό χωρίς κανένα πρόβλημα. Μην ανησυχείτε εάν η μνήμη σας αποδειχθεί αναξιόπιστη - το Petoneer Fresco Mini θυμάται τα πάντα για εσάς. Απλή λειτουργία - διαισθητική εφαρμογή

Το ποτό έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η λειτουργία του να είναι γρήγορη και διαισθητική. Απλώς πατήστε ένα κουμπί για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Πατήστε μία φορά - η ένδειξη LED της συσκευής ανάβει ή απενεργοποιείται. Πατήστε και κρατήστε πατημένο - ο χρονοδιακόπτης φίλτρου θα μηδενιστεί. Θέλουν περισσότερα? Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Petoneer για να αποκτήσετε απομακρυσμένο έλεγχο του πότη σας - μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε από απόσταση, να την προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας και ακόμη και να δημιουργήσετε έξυπνες σκηνές. Έξυπνο σχέδιο Ο πότης χαρακτηρίζεται από τον πρακτικό, φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό του. Με χωρητικότητα 1,9 λίτρων, μπορεί να τροφοδοτήσει τα κατοικίδιά σας με καθαρό νερό μετά από ένα γέμισμα, ακόμη και για αρκετές ημέρες. Για να καθαρίσετε εύκολα το Fresco Mini, απλώς αποσυνδέστε το δοχείο. Όταν ανυψωθεί, η τροφοδοσία θα διακοπεί αυτόματα για να προστατεύσει τη μονάδα από βραχυκύκλωμα λόγω επαφής με το νερό. Δεν είναι μόνο αυτό! Ο πότης έχει κλίση σε γωνία 7°, διασφαλίζοντας ότι τα κατοικίδιά σας μπορούν να πίνουν άνετα χωρίς να κινδυνεύουν με πόνο ή ζημιά στην πλάτη τους. Επιπλέον, τα αντιολισθητικά επιθέματα διασφαλίζουν ότι το προϊόν είναι σταθερό και οι ψηλές άκρες εμποδίζουν τη διαρροή νερού. Εξαιρετικά ήσυχο Η μονάδα χρησιμοποιεί μια ειδική εναέρια αντλία DC χαμηλής τάσης. Αυτό κάνει τον πότη όχι μόνο εξαιρετικά αποδοτικό αλλά και εξαιρετικά ήσυχο, χάρη στη μειωμένη συχνότητα δόνησης. Ως αποτέλεσμα, το επίπεδο θορύβου του Petoneer Fresco Mini δεν υπερβαίνει τα 35 dB. Κοιμηθείτε σε μια χαρούμενη σιωπή με τα αγαπημένα σας κατοικίδια - ο περιττός θόρυβος δεν θα διαταράξει την ξεκούρασή σας. Επεκτάσιμο Θέλετε να φροντίσετε ακόμα περισσότερο τις ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας; Έχουμε την απάντηση!

Ο πότης Fresco Mini έχει μια πρόσθετη τρύπα στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε στοιχεία που αυξάνουν τη λειτουργικότητά του - θερμάστρα ή αποστειρωτή. Το πρώτο θα σας φανεί χρήσιμο ειδικά τις παγωμένες μέρες. Χάρη σε αυτό το κατοικίδιο ζώο σας θα έχει πρόσβαση σε ζεστό νερό μετά από μια μακρά χειμερινή βόλτα. Ο αποστειρωτής, από την άλλη, εξαλείφει τα βακτήρια με ακρίβεια έως και 99% χρησιμοποιώντας ακτινοβολία UV-C, δίνοντάς σας τη βεβαιότητα ότι αυτό που πίνουν οι γούνινοι φίλοι σας είναι καθαρό και χωρίς μικρόβια. Συμβατό με το σύστημα TUYA Ο πότης Petoneer Fresco Mini βασίζεται στην πλατφόρμα TUYA. Αυτό σημαίνει ότι είναι συμβατό με άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούν TuyaSmart. Για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήστη, η εφαρμογή Petoneer έχει επίσης αναπτυχθεί με βάση το πρωτόκολλο Tuya. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά διαισθητικό, εύκολο στη χρήση και ωστόσο λειτουργικό, παρέχοντάς σας μια σειρά από πρόσθετες δυνατότητες.

Περιλαμβάνεται Μίνι Σιντριβάνι Fresco Φίλτρο