Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Mouse A4TECH BLOODY Blazing A70 45170

28,90€
Εταιρία : A4TECH
Κωδικός Προϊόντος : 06-3099
Κωδικός Προμηθευτή : 06-3099
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Το A4Tech Bloody Blazing A670 είναι ένα ποντίκι τελευταίας τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί για να αρέσει στους πιο απαιτητικούς παίκτες.

Θα ικανοποιήσει το γούστο των χρηστών που εκτιμούν τον συνδυασμό των σύγχρονων τεχνολογιών που εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή και γρήγορους χρόνους απόκρισης με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής.

Αυτό το εκπληκτικό ποντίκι με μοναδικό σχεδιασμό διαθέτει σύστημα 4 πυρήνων και 8 προγραμματιζόμενους διακόπτες. Πολύ υψηλή ευαισθησία έως και 6200 DPI με εύκολη εναλλαγή μεταξύ 5 περιοχών και ταχύτητας 1000 Hz και ρύθμιση 4 βημάτων.

• Οπτικός αισθητήρας AVAGO A3050. • Μεταλλικές τσουλήθρες.

• Αφιερωμένο λογισμικό Extreme Core 4.

• Δεξιά εφαρμογή.

• Μοναδικός σχεδιασμός.

• Πλεκτό καλώδιο.

• Διακόπτες Light Strike II

• Διάρκεια ζωής έως και 20 εκατομμύρια κλικ.

• Ψήφισμα 1000/1200/1600/2000/6200.

• Οπίσθιος φωτισμός νέον RGB. Η αντίσταση είναι αυτό που μετράει περισσότερο Τα σύγχρονα ρυθμιστικά METAL X'GLIDE ARMOR BOOT παρέχουν υψηλή αντοχή στη φθορά ακόμη και κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων παιχνιδιού και θα σας κρατούν συντροφιά για πολλά χρόνια ακόμα. Τα μεταλλικά ρυθμιστικά θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε στις μεγαλύτερες και πιο σκληρές μάχες. Extreme Core 4 Το αποκλειστικό λογισμικό παρέχει στον χρήστη επιλογή 4 επιπέδων για διαφορετικές απαιτήσεις παιχνιδιού (χαμηλή έως ακραία). Κάθε επίπεδο είναι αφιερωμένο σε διαφορετικό τύπο παιχνιδιού: Core1: προσαρμοσμένο σε RTS και RPG, Core2: προσαρμοσμένο σε FPS, ULTRA Core3: προσαρμοσμένο σε προηγμένα παιχνίδια FPS, EXTREME Core4: προσαρμοσμένο σε προηγμένα παιχνίδια MMO. Οπτικός αισθητήρας AVAGO 3050 Ο οπτικός αισθητήρας AVAGO 3050 εξασφαλίζει ανάλυση έως και 6200 DPI για απαράμιλλο χρόνο απόκρισης και απόδοση. Είναι ένας δοκιμασμένος μηχανισμός, που εκτιμάται από τους παίκτες, που επιτρέπει την προσαρμογή της συσκευής ώστε να αντιστοιχεί στις προτιμήσεις των χρηστών. Κορυφαία τεχνολογία Το ποντίκι A4Tech βασίζεται σε μηχανικούς οπτικούς διακόπτες LIGHT STRIKE II.

Η επαναστατική τεχνολογία LIGHT STRIKE II χρησιμοποιεί αισθητήρα υπερύθρων για την ενεργοποίηση του κουμπιού και παρέχει εξαιρετικά σύντομο χρόνο απόκρισης μόνο 0,2 ms και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής κουμπιών έως και 20 εκατομμύρια κλικ. Μοναδικός σχεδιασμός Η μοντέρνα, φουτουριστική σχεδίαση θα σας βάλει στη διάθεση για ανταγωνισμό και σκληρή μάχη – το μοναδικό στυλ γραφικών κάνει το ποντίκι A4Tech Bloody Blazing A70 να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα εργαλεία gaming.