Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Logitech G915 TKL LightSpeed RGB Wireless GL Tactile Carbon (US) 920-009503

185,85€
Εταιρία : Logitech
Κωδικός Προϊόντος : 06-4401
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4401
Διαθεσιμότητα : ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Περιγραφή Ασύρματο gaming πληκτρολόγιο με πρωτοποριακή σχεδίαση και μικρό πάχος, μηχανικούς διακόπτες, τεχνολογίες Lightspeed και φωτισμό Lightsync RGB.

Οι χρήστες που έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει άμεση απόκριση και έχει καλή ποιότητα κατασκευής. Ασύρματη τεχνολογία Lightspeed Το G915 διαθέτει ασύρματη σύνδεση Lightspeed επαγγελματικού επιπέδου, που επιτυγχάνει εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανάλυσης 1ms. Πρόκειται για την ασύρματη τεχνολογία που εμπιστεύονται οι ίδιοι επαγγελματίες των esports σε όλο τον κόσμο και σε κάθε διοργάνωση.

Το G915 είναι επίσης πλήρως λειτουργικό όταν συνδέεται μέσω USB, ώστε να μπορεί να φορτίζει και να παίζει ταυτόχρονα. Ασύλληπτα λεπτό… Το G915 είναι ένα πραγματικό κατασκευαστικό και σχεδιαστικό επίτευγμα. Κατασκευασμένο με ιδιαίτερη προσοχή από υλικά εξαιρετικής ποιότητας, το G915 είναι απίστευτα κομψό, ασύλληπτα λεπτό και φτιαγμένο με ασυμβίβαστη επιμονή στις επιδόσεις και τις δυνατότητες. Ανθεκτικό, άνετο και πανέτοιμο για έντονες στιγμές παιχνιδιού, το G915 είναι πραγματικά η επόμενη γενιά των μηχανικών πληκτρολογίων για παιχνίδια. Διακόπτες χαμηλού προφίλ Το G915 διαθέτει μηχανικούς διακόπτες GL υψηλών επιδόσεων και χαμηλού προφίλ, που παρέχουν όλη την ταχύτητα, την ακρίβεια και τις επιδόσεις των παραδοσιακών μηχανικών διακοπτών, έχοντας μόνο το μισό ύψος. Υποβάλλονται σε εντατικούς ελέγχους ώστε να ικανοποιούν τις αυστηρές απαιτήσεις αντοχής, απόκρισης και ακρίβειας.

Διαθέσιμοι σε τρεις τύπους: GL Clicky με ήχο «κλικ» και απτική ανάδραση, απτικοί GL με αισθητό σημείο ενεργοποίησης για έντονη απτική ανάδραση και γραμμικοί GL με πλήρως ομαλή διαδρομή. Lightsync RGB Το G915 προσφέρει την έξυπνη τεχνολογία Lightsync RGB που επιτρέπει την πλήρη προσαρμογή του φωτισμού ανά πλήκτρο με δυνατότητα επιλογής μέσα από ~16,8 εκατ. χρώματα.

Δημιούργησε τα δικά σου κινούμενα γραφικά ή επίλεξε από μια συλλογή προκαθορισμένων εφέ, για την πιο συναρπαστική εμπειρία RGB. Δημιούργησε ένα ενιαίο θέμα φωτισμού, αναβάθμισε την εμπειρία παιχνιδιού και επέκτεινε τη διαμόρφωση του εξοπλισμού σου για παιχνίδια μέσω του πληκτρολογίου σου. Έλεγχος χωρίς όρια Το κομψό και εκλεπτυσμένο G915 προσφέρει εστιασμένη εμπειρία υψηλών επιδόσεων, παρέχοντας κάθε λειτουργία που χρειάζεσαι για να έχεις απόλυτο έλεγχο, όπως είναι τα ενσωματωμένα προφίλ και η λειτουργία του παιχνιδιού (για τις σύνθετες λειτουργίες που χρησιμοποιεί η χρήση του λογισμικού για παιχνίδια Logitech G HUB. Κάνε το G915 το κέντρο ελέγχου για το PC σου. Απόλαυσε πολλές ώρες ασταμάτητου παιχνιδιού με μία μόνο φόρτιση. Η φωτεινή ένδειξη μπαταρίας στο πληκτρολόγιο και στο λογισμικό Logitech G HUB θα σας ειδοποιήσει όταν η σταθερή μπαταρία της είναι χαμηλή. Επαναφορτίζεται πλήρως σε μόλις τέσσερις ώρες. Συνέχισε το παιχνίδι ενώ το πληκτρολόγιο είναι συνδεδεμένο και φορτίζει μέσω καλωδίου micro USB.

Κατασκευαστής Logitech

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σετ Πληκτρολόγιο & ΠοντίκιΌχι Προγραμματιζόμενα Πλήκτρα5 Μηχανικό ΠληκτρολόγιοΝαι Φωτιζόμενα ΠλήκτραΝαι RGB ΦωτισμόςΝαι ΕίδοςTenkeyless ΔιακόπτεςGL Tactile Συμπεριφορά ΔιακοπτώνTactile ExtraΠλήκτρα Πολυμέσων, Ροδέλα Έντασης Ήχου Γλώσσα ΠληκτρολογίουΑγγλικά US Συνδεσιμότητα ΑσύρματοΝαι ΣύνδεσηUSB, Bluetooth Γενικά Χαρακτηριστικά ΧρώμαΜαύρο