Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Logitech G335 Wired Gaming Headset - Black [981-000978]

49,90€
Εταιρία : Logitech
Κωδικός Προϊόντος : 06-4399
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4399
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Τα Logitech G335 είναι gaming ακουστικά σχεδιασμένα να ακούγονται στο αυτί χωρίς να το καλύπτουν ολοκληρωτικά (on ear) και δεν απομονώνουν πλήρως τους ήχους από το περιβάλλον.

Μήκος Καλωδίου: 1,8μ

Συνδεσιμότητα: 3,5 mm

Τύπος: On Ear

ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ Με βάρος μόλις 240 γραμμάρια, το G335 είναι πιο μικρό και πιο ελαφρύ από το G733. Το στήριγμα κεφαλής με ανάρτηση συμβάλλει στην κατανομή του βάρους και ρυθμίζεται για άψογη εφαρμογή. 3 Καθοριστικά παιχνίδια Τα ακουστικά από αφρό μνήμης και η ειδική επένδυση για αθλητικές δραστηριότητες προσφέρουν την επιθυμητή άνεση, ακόμα και σε συνθήκες παρατεταμένης χρήσης.

ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Απλώς συνδέστε το στην υποδοχή ήχου 3,5 mm και μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σας στη στιγμή. Συμβατό με PC, φορητούς υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών και επιλεγμένες κινητές συσκευές.

ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ Η ροδέλα ρύθμισης της έντασης του ήχου βρίσκεται πάνω στο ακουστικό, ώστε να μπορείτε γρήγορα να ανεβάζετε την ένταση του παιχνιδιού ή της μουσικής που ακούτε. Το μικρόφωνο μετακινείται εύκολα προς τα επάνω, ώστε να απενεργοποιείται στη στιγμή και να μην σας ενοχλεί. ΗΧΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ GAMING Με driver νεοδυμίου 40 mm, το G335 παρέχει καθαρό στερεοφωνικό ήχο που δίνει ζωντάνια στο παιχνίδι σας.

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ Συμβατό με PC και κονσόλες: PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox™ One and Xbox™ Series X | S, Nintendo® Switch με σύνδεση ήχου 3,5 mm. ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ Το G335 διατίθεται σε πολλές χρωματικές αποχρώσεις, η καθεμία με το δικό της στήριγμα κεφαλής με την αλλαγή της πλευράς και τα αντίστοιχα μαξιλαράκια αυτών σε ζωντανά χρώματα.