Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Hub USB 3.2 UGREEN Gray 15548

14,97€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4879
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4879
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Ugreen CM653 HUB με 4 θύρες USB-A και καλώδιο τροφοδοσίας USB-A - μαύρο

Το HUB Ugreen CM653 είναι ένας αναντικατάστατος σύντροφος για τον σταθμό εργασίας του γραφείου ή του σπιτιού σας. Χάρη στις θύρες USB 3.0 που επιτρέπουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 5 Gb/s, η μεταφορά αρχείων γίνεται παιδική και γρήγορη. Το HUB διαθέτει 4 ενσωματωμένες θύρες USB-A, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει με μια μεγάλη γκάμα συσκευών με υποδοχή USB-A. Και οι συμπαγείς διαστάσεις και η ελαφρότητά του το καθιστούν εξαιρετικά άνετο στην καθημερινή χρήση. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Ugreen CM653 HUB: Οι θύρες USB 3.0 παρέχουν ταχύτητες μεταφοράς αρχείων 5 Gb/s. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να στείλετε ένα βίντεο, μια φωτογραφία ή ένα μεγάλο αρχείο. Είναι εξαιρετικά καθολικό.

Διαθέτει ευρεία συμβατότητα με συσκευές με υποδοχή USB-A, π.χ. pendrives, ποντίκια ή πληκτρολόγια, εξωτερικές μονάδες δίσκου, εκτυπωτές, μικρόφωνα. Θα διαρκέσει πολύ. Διαθέτει επινικελωμένα βύσματα και το καλώδιο έχει επιβιώσει από 20.000 δοκιμές κάμψης. Θα προστατεύσει τις συσκευές σας από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα - υπερφόρτιση, υπερφόρτωση, βραχυκύκλωμα ή υπερθέρμανση. Ιδανικό για σπίτι, γραφείο ή πανεπιστήμιο. Είναι μικρό, ελαφρύ και έχει ενσωματωμένη ένδειξη LED που δείχνει εάν το HUB είναι συνδεδεμένο στη συσκευή πηγής.

Προσδιορισμός:

Μάρκα: Ugreen

Μοντέλο: CM653

Τύπος σύνδεσης: 4 x USB-A (θηλυκό) USB-A (αρσενικό)

Πρότυπο USB: 3.0

Ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων: έως 5 Gb/s

Υλικό: PC, ABS Μαύρο χρώμα Γρήγορη μεταφορά δεδομένων

Οι θύρες USB 3.0 στο Ugreen CM653 HUB σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε αρχεία με ταχύτητες έως και 5 Gb/s. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε ακόμη και τα μεγαλύτερα αρχεία, όπως βίντεο ή μεγάλα έγγραφα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το HUB όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά και αυξάνει σημαντικά την άνεση της εργασίας. Καθολικό κέντρο εντολών Η συμβατότητα του Ugreen CM653 HUB με μια μεγάλη γκάμα συσκευών USB-A το καθιστά ένα απολύτως καθολικό εργαλείο. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεται να συνδέσετε pendrive, ποντίκι, πληκτρολόγιο, εξωτερική μονάδα δίσκου, εκτυπωτή ή μικρόφωνο - αυτό το HUB θα είναι στο ύψος των εργασιών, διασφαλίζοντας αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Ανθεκτικότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε Τα επινικελωμένα βύσματα και ένα καλώδιο που έχει επιβιώσει από δοκιμές 20.000 στροφών εγγυώνται ότι το UgreenCM653 HUB θα σας εξυπηρετεί για χρόνια.

Ασφάλεια πάνω από όλα Η προστασία από υπερφόρτιση, υπερφόρτωση, βραχυκύκλωμα και υπερθέρμανση σάς προσφέρει ήσυχο και διασφαλίζει ότι οι συσκευές σας είναι ασφαλείς σε κάθε περίπτωση. Κινητικότητα και λειτουργικότητα σε ένα Οι συμπαγείς διαστάσεις και η ελαφρότητα του HUB-aa Ugreen CM653 το καθιστούν ιδανική λύση όχι μόνο για μόνιμο χώρο εργασίας, αλλά και για φορητή χρήση. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας παντού. Η ενσωματωμένη ένδειξη LED διευκολύνει περαιτέρω τη χρήση παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση σύνδεσης με τη συσκευή πηγής, η οποία είναι μια βολική και πρακτική λύση.