Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Holder for Smartphone UGREEN LP106 Black 50747

3,20€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-3819
Κωδικός Προμηθευτή : 06-3819
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Βάση UGREEN LP106 - απολαύστε απαράμιλλη άνεση

Η πρακτική βάση UGREEN LP106 για smartphone έως 7″ μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη με πολλούς τρόπους. Χάρη στη ρυθμιζόμενη γωνία, μπορείτε να προσαρμόσετε τη θέση του στις ανάγκες σας. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, που θα σας εκπλήξουν με την αντοχή του. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να παίξετε ένα παιχνίδι για κινητά Η βάση τηλεφώνου είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο αξεσουάρ. Με τη βοήθειά του μπορείτε να λύσετε τα χέρια σας όταν, για παράδειγμα, παρακολουθείτε μια ταινία ή ένα βίντεο στο YouTube.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να παίξετε άνετα τα αγαπημένα σας παιχνίδια για κινητά - απλά πιάστε το pad και απολαύστε το συναρπαστικό παιχνίδι! Προσαρμόστε το στις ανάγκες σας Η ρυθμιζόμενη γωνία της βάσης από 0° έως 100° καθιστά δυνατή την παρακολούθηση ταινιών ή σειρών από έως και 10 διαφορετικές γωνίες. Προσαρμόστε τη θέση του αξεσουάρ στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας για να απολαύσετε τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση! Θα παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια στις συσκευές σας Τα αντιολισθητικά, σιλικονούχα μέρη του εξαρτήματος αυξάνουν τη σταθερότητά του. Χάρη σε αυτά μπορείτε να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας στη βάση με ασφάλεια και ασφάλεια.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι η συσκευή θα πέσει και θα καταστραφεί - η UGREEN LP106 θα την προστατεύσει από παρόμοια ατυχήματα. Αξιοπιστία που σας αξίζει Αυτή η βάση από φιλικό προς το περιβάλλον πλαστικό ABS διακρίνεται για την υψηλή αντοχή της. Τόσο το περίβλημα όσο και τα εσωτερικά του μέρη είναι ανθεκτικά στη φθορά και θα σας εξυπηρετήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξεχάστε τον μη ανθεκτικό, φθαρτό εξοπλισμό - το UGREEN LP106 δεν θα σας απογοητεύσει. Μπορείτε να το έχετε πάντα κοντά σας Χάρη στη μικρή, αναδιπλούμενη κατασκευή και το μικρό βάρος, μπορείτε να πάρετε τη βάση μαζί σας όπου θέλετε. Μπορείτε να το βάλετε εύκολα στην τσάντα ή στο σακίδιό σας. Αυτό σας διευκολύνει να παρακολουθείτε μια ταινία ή να παίζετε ένα παιχνίδι για κινητά σχεδόν πάντα και παντού!



Specifications


BrandUGREEN
NameAdjustable Portable Stand Multi-Angle
ModelLP106
Size85x95mm
MaterialABS + Silicone pad
ColorBlack