Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen LP653 stylus with wireless charging for iPad tablets - white 15910

34,97€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4882
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4882
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Γραφίδα Ugreen LP653 με ασύρματη φόρτιση για tablet iPad - λευκό

Έχετε iPad; Η γραφίδα Ugreen LP653 είναι η επιλογή για εσάς. Εξασφαλίζει άνεση, ακρίβεια και λειτουργία μεγάλης διάρκειας χωρίς την ανάγκη συνεχούς φόρτισης. Χάρη στη μαγνητική φόρτιση, τη βελτιωμένη μπαταρία, την υψηλή ακρίβεια, την ευαισθησία στην κλίση των χεριών και τις πρόσθετες άκρες, η γραφίδα Ugreen LP653 είναι μια ιδανική λύση για άτομα που εκτιμούν την άνεση και την αποτελεσματικότητα της εργασίας με tablet. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της γραφίδας Ugreen LP653: Είναι συμβατό με πολλά μοντέλα iPad. Η γραφίδα είναι συμβατή με iPad Pro 11 ιντσών (1 / 2 / 3 / 4 γενιάς), iPad Pro 12,9 ιντσών (3 / 4 / 5 / 6 γενιάς), iPad Air (4 / 5 γενιά) και iPad mini 6ης γεν. Ξεχάστε τα καλώδια - μπορείτε να φορτίσετε αυτήν τη γραφίδα ασύρματα! Η γραφίδα διαθέτει λειτουργία μαγνητικής φόρτισης, απλώς στερεώστε τη γραφίδα στο πλάι του iPad για να ξεκινήσει η διαδικασία φόρτισης. Το μαγνητικό κλιπ διευκολύνει την αποθήκευση της γραφίδας και αποτρέπει την απώλεια της. Χάρη στη βελτιωμένη μπαταρία, η γραφίδα φορτίζει σε μόλις 1,5 ώρα και παρέχει περίπου 8,5 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Για εξοικονόμηση ενέργειας, η γραφίδα θα μπει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας εάν δεν τη χρησιμοποιήσετε για 5 λεπτά. Μπορείτε να ελέγξετε το επίπεδο της μπαταρίας της γραφίδας ανά πάσα στιγμή στο iPad σας, συνδέοντάς το με το tablet σας μέσω Bluetooth. Είναι απίστευτα ακριβές. Η γραφίδα διαθέτει ένα αποτελεσματικό τσιπ που παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια, χωρίς παραλείψεις ή καθυστερήσεις. Το σετ περιλαμβάνει 3 επιπλέον αντικαταστάσιμες μύτες. Παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο στην κλίση του χεριού.

Ο βαθμός κλίσης της γραφίδας έχει ως αποτέλεσμα διαφορετικά πάχη γραμμών. Λειτουργεί πολύ φυσικά, μπορείτε να γράψετε και να σχεδιάσετε ελεύθερα. Η άκρη, πάχους μόλις 1,5 mm, παρέχει λεπτές γραμμές, ιδανικές για τη λήψη σημειώσεων, τη σχεδίαση και την υπογραφή εγγράφων.

Προσδιορισμός:

Μάρκα: Ugreen

Μοντέλο: LP653

Συμβατότητα : iPad Pro 11 ιντσών (1 / 2 / 3 / 4 γενιάς) iPad Pro 12,9 ιντσών (3 / 4 / 5 / 6 γενιάς) iPad Air (4/5 γενιά) iPad mini (6ης γενιάς)

Χρόνος εργασίας: 8,5 ώρες

Χρόνος φόρτισης: 1,5 ώρα

Πάχος άκρου: 1,5 mm

Υλικό: πλαστικό άσπρο χρώμα

Περιλαμβάνεται: 1x Ugreen LP653 γραφίδα 3x αντικαταστάσιμη άκρη Συμβατότητα με iPad Η γραφίδα Ugreen LP653 εξασφαλίζει πλήρη συμβατότητα με μια μεγάλη γκάμα μοντέλων tablet Apple: iPad Pro 11 ιντσών (1 / 2 / 3 / 4 γενιάς), iPad Pro 12,9 ιντσών (3 / 4 / 5 / 6 γενιάς), iPad Air ( 4 / 5η γενιά) και iPad mini 6ης γενιάς. Ανεξάρτητα από το ποιο από τα παραπάνω μοντέλα διαθέτετε, αυτή η γραφίδα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με τη συσκευή σας. Μπορείτε να απολαύσετε ομαλή και αξιόπιστη απόδοση της γραφίδας χωρίς να ανησυχείτε για ασυμβατότητα. Φόρτιση χωρίς καλώδια Ξεχάστε να χρειάζεται να φορτίζετε συνεχώς χρησιμοποιώντας καλώδια.

Η γραφίδα Ugreen LP653 προσφέρει την ευκολία της ασύρματης φόρτισης χάρη στη λειτουργία μαγνητικής φόρτισης. Απλώς τοποθετήστε τη γραφίδα στο πλάι του iPad σας και η διαδικασία φόρτισης θα ξεκινήσει αυτόματα. Αυτό δεν είναι μόνο βολικό, αλλά και ένας τρόπος για να αποφύγετε το χάος των καλωδίων. Μακροχρόνια λειτουργία με μία φόρτιση Χάρη στη βελτιωμένη μπαταρία, η γραφίδα Ugreen LP653 φορτίζει γρήγορα και είναι έτοιμη για πολλές ώρες εργασίας. Χρειάζεται μόνο 1,5 ώρα για να φορτιστεί πλήρως και μπορείτε να απολαύσετε έως και 8,5 ώρες συνεχούς χρήσης. Είναι η τέλεια λύση για επαγγελματίες και φοιτητές που χρειάζονται ένα αξιόπιστο εργαλείο για να εργάζονται όλη την ημέρα. Απαράμιλλη ακρίβεια Η γραφίδα Ugreen LP653 διακρίνεται για εξαιρετική ακρίβεια χάρη στη χρήση ενός αποδοτικού τσιπ. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργείτε ομαλές και ακριβείς γραμμές χωρίς καθυστερήσεις ή παραλείψεις. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για όλους όσους χρειάζονται ένα ακριβές εργαλείο για γράψιμο, σχέδιο ή σχεδιασμό. Φυσική γραφή με τη γραφίδα Ugreen LP653 Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά της γραφίδας Ugreen LP653 είναι η ευαισθησία της στην κλίση, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργείτε γραμμές διαφορετικού πάχους. Είτε κρατάτε σημειώσεις, είτε σχεδιάζετε είτε υπογράφετε έγγραφα, η άκρη 1,5 mm εξασφαλίζει λεπτές και ακριβείς γραμμές, ιδανικές για κάθε εργασία.